maanantai 12. maaliskuuta 2012

Värivuodenajat

Olen kyllä sitä mieltä, että jos haluaa saada vaatekaappinsa toimivaksi niin on pakko rajoittaa siellä olevat värit johonkin skaalaan. On huomattavasti helpompaa löytää myös yhteensopivia vaatteita kun keskittyy vaan tiettyihin väreihin. Itse ainakin haluan myös, että vaatekaapissani olevat värit saavat kasvoni hehkumaan eikä näyttämään kalpealta tai tunkkaiselta. Tietysti reilu, hyvin tehty meikkikin voi saada kasvot loistamaan, mutta itse luotan mielummin oikeisiin väreihin vaatteissa niin voi vaikka olla ilman meikkiä ja näyttää silti terveältä ja heleältä.

Värithän voi jakaa karkeasti kylmiin ja lämpimiin sävyihin. Vähemmän karkeasti ne voidaan jakaa neljään eri vuodenaikaan, jotka voidaan hienosäätää jokainen vielä kolmeen osaan. Keskityin nyt kuitenkin vain neljään eri värimaailmaan.

LÄMPIMÄT
Syksy
Ja tässä tyypillisiä syksyihmisiä:
Näistä voi tietysti olla myös eri mieltä, koska valaistus voi muuttaa hyvin paljon, mutta mielestäni nämä kaikki näyttäisivat parhailta pukeutuneina syksyisen vaahterapuun lehtien värisiin vaatteisiin.

Kevät
Oma vuodeaikani. Monilla ihmisillä on luontaisesti lempiväreinä jo oman palettinsa värejä vaikka ei omaa vuodenaikaansa tietäisikään.
Ja tunnettuja keväitä:
Keväistä on kyllä vaikea löytää tummia ihmisiä. En ole tuosta Adriana Limastakaan 100% varma.

KYLMÄT
Kesä
 Ja kesäjulkkiksia:

Laivastonsininen näyttää mielestäni parhaalta juuri näiden ihmisten päällä.

Talvi
Ja talven värisiä julkimoita:
Talvi-ihmisen ei tarvi koskaan pelätä harmaantumista sillä talvi näyttää todella hyvältä vähän harmaantuneissa hiuksissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti